Netflix

Netflix in Nederland

Sinds september 2013 kunnen alle Nederlanders gebruik maken van Netflix. Het aanbod van Netflix bestaat in tegenstelling tot NLziet uit zowel Nederlandse als buitenlandse films en series. Je kunt Netflix direct na het aanmaken van een account kijken op vrijwel elk apparaat met een internetverbinding. Bijvoorbeeld een computer, gameconsole, dvd- of Blu-ray speler, HDTV, settopbox, thuisbioscoopsysteem, telefoon of tablet.

Nadat het aanbod initieel voor de meeste gebruikers wat tegenviel heeft Netflix het aanbod in anderhalf jaar tijd flink uitgebreid. Inmiddels voorziet in een breed aanbod series, films, documentaires en cabaret van vooral Amerikaanse en Britse bodem. Ook is een groot aantal Nederlandse cabaretiers aanwezig.  Netflix is met internationaal ruim 44 miljoen abonnees de grootste in het aanbieden van online films en series. Het aanbod groeit nog dagelijks en dus is Netflix de ideale keuze als het gaat om het kijken van films en internationale series. Als je liever Nederlandse series van de Nederlandse tv-zenders Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, SBS6, Net5 en Veronica kijkt is NLziet een betere keuze.

Prijzen

De prijs ligt met €7,95 ongeveer gelijk met NLziet. Bij NLziet zijn er geen extra kosten voor het bekijken van het aanbod in HD. Bij Netflix wordt hier per maand een euro extra voor gerekend. Beide diensten kan je een maand lang gratis proberen, waarna je abonnement bij Netflix moet opzeggen. Bij NLziet wordt je abonnement na een maand automatisch opgezegd waarna je zelf kunt beslissen of je het account verlengt of niet.

Proefabonnement Netflix
Proefabonnement NLziet

Handige links: 

Aanbod Netflix
Aanbod NLziet